Home > Lista articole > Idei unice pentru o nunta originala

Idei unice pentru o nunta originala

 

      Vrei ca nunta ta sa fie cu adevarat deosebita, iar invitatii sa vorbeasca cu entuziasm si sa isi aminteasca peste ani, ca fiind una dintre cele mai frumoase nunti la care au participat?
     Pentru o petrecere reusita este bine sa fiti creativi, sa apelati la mici trucuri care vor distra invitatii si ii vor scoate din rutina cu care sunt obisnuiti. Noi iti propunem cateva idei originale prin care le poti lasa amintiri de neuitat.
1. Baloane cu heliu pe timp de zi
Baloanele cu heliu transforma orice spatiu intr-o locatie de petrecere si ar trebui sa fie nelipsite la petreceri. Un moment special poate fi acela in care veti da drumul spre cer, catorva zeci sau sute de baloane cu heliu. Astfel veti oferi si fotografului cateva cadre superbe si unice in care va poate surprinde in cea mai speciala zi din viata voastra.
2. La intrarea in locatie puteti organiza un colt decorativ unde toti invitatii sa stea pentru o poza (cu sau fara miri), pe care sa o primeasca gata imprimata pe hartie fotografica la plecarea de la local.
3. O alta idee potrivita este ca in loc de cadouri sau bani oferite pentru rascumpararea miresei, sa se solicite de la ginere sau nas un moment artistisc.
4. Proiectie video cu cele mai frumoase momente in cuplu dintre voi. Proiectarea pozelor voastre, care sa ruleze o perioada de timp pe o panza alba sau in cazul unei nunti in cort, chiar pe peretele cortului, poate fi un moment special inaintea dansului sau inaintea servirii tortului.
5. Amenajeaza un loc dedicat barbatilor unde se serveste alcool tare si trabucuri.
6. Confectioneaza sau cumpara pancarte cu mesaje simpatice.
7. Incearca un altfel de vals al mirilor.
Puteti sa combinati mai multe stiluri de muzica:
– latino: samba, rumba, cha cha, jive, salsa, merengue
– standard: vals lent, vals vienez, tango, slow foxtrot si quick step
– dansuri populare romanesti
8. Alege figurine pentru tortul de nunta in ipostaze haioase.
9. La o nunta trasnita, bunicile pot fi “domnisoare” de onoare.
10. Cere de la invitati sfaturi pentru viitoarea casnicie
Incurajati-i sa mearga toti in coltul special amenajat unde veti avea pe un piedestal o coala mare de hartie pe care ei sa isi scrie impresiile.
´╗┐

Aceast─â platform─â folose╚Öte modulele cookie proprii ╚Öi ter╚Ťe pentru a v─â face folosirea mai pl─âcut─â ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi serviciile oferite ╚Öi pentru a analiza c─âut─ârile efectuate pe aceast─â platform─â. Dac─â continua╚Ťi s─â c─âuta╚Ťi, ar trebui s─â accepta╚Ťi utilizarea acestuia. ┬á┬á Pentru mai multe informa╚Ťii sau pentru a vedea cum se schimb─â set─ârile, consulta╚Ťi pagina noastr─â Politica Coockies.

see options